Doi copii au fost răniţi într-un accident rutier petrecut pe un drum european din judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două autoturisme au intrat în coliziune pe Drumul European 79                                             Foto: Facebook
Două autoturisme au intrat în coliziune pe Drumul European 79                                             Foto: Facebook

Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat coliziune cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc luni, 21 martie, pe Drumul European 79, pe raza comunei Drăguţeşti.

Două dintre victime sunt copii cu vârste de 6 şi 13 ani. Accidentul a avut loc în comuna Drăguţeşti.

„În cursul zilei de 21 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza satului Cârbeşti, din comuna Drăguţeşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu trei victime.

Din cercetările efectuate a reieşit că un bărbat, de 65 de ani, din comuna Dăneşti, în timp ce conducea un autobuz pe DE 79 Cârbeşti, din direcţia Tg-Jiu către Rovinari, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de către un alt bărbat, de 53 de ani, din comuna Drăguţeşti.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, de 53 de ani, din comuna Drăguţeşti şi a celor două pasagere minore, aflate pe bancheta din spate a autoturismului, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vă recomandăm să citiţi şi 

A lăsat un bilet de adio şi s-a aruncat cu maşina în râul Jiu VIDEO

Consilierul DSV Gorj care a lovit un cuplu pe trecerea de pietoni, reţinut. Era sub influenţa alcoolului. Una dintre victime a murit pe loc

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite