Accident de muncă la Alro Slatina: o femeie de 53 de ani, călcată de remorca unui tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a SC Alro SA Slatina şi-a pierdut viaţa, joi dimineaţă, în urma producerii unui accident de muncă. Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei celor două persoane implicate în accident, respectiv victima şi şoferul unui tractor cu remorcă care nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre. Poliţia şi Inspectoratul de Muncă au deschis anchete în acest caz.

Tragedia s-a petrecut în dimineaţa zilei de joi – 22 ianuarie, în Hala de depozite din aluminiu nr. 3. Victoriţa Costache, în vârstă de 53 de ani, a fost călcată de remorca unui tractor condus de către un coleg de serviciu, la intrarea în hala menţionată. Imediat, inspectorii responsabili cu protecţia şi securitatea în muncă ai Alro Slatina au telefonat la numprul unic de urgenţă “112” despre faptul că o persoană angajată a firmei menţionate a suferit un accident de muncă în timp ce se afla de serviciu.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu, unde medicii au încercat timp de mai multe ore să-i salveze viaţa. Din păcate, victima a decedat pe masa de operaţie în jurul orelor 13.00.

La locul accidentului s-a deplasat o echipă operativă a Poliţiei Olt, din primele verificări stabilindu-se că victima a fost lovită de un tractor cu remorcă aflat în mers., femeia fiind practic prinsă de trailer între acesta şi tocul uşii de la intrarea în hala cu pricina.

Conducătorul auto al utilajului, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Slatina, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii continupă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul

De asemenea, şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a deschis o anchetă în acest sens pentru a stabili dacă au fost respectate toate normele de siguranţă.

Mai puteţi citi:

FOTO  Copil de patru ani, salvat după ce a căzut într-o fântână la Şerbăneşti

Accident feroviar la Vişina: maşină târâtă 50 metri de un tren

SlatinaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite