Accident cu patru victime pe şoseaua de centură a Slatinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au ajuns, joi dimineaţă, la Spitalul Judeţean din Slatina cu diverse răni rezultate în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului între un tir şi un autoturism. Ancheta poliţiştilor a stabilit că vina producerii accidentului aparţine şoferului maşinii de tonaj mic, care nu a respectat una dintre regulile elementare în trafic.

Coliziunea a avut loc în jurul orelor 07.30, pe strada Oituz din Slatina, cunoscută şi ca şosea de centură a urbei. În accident a fost implicat un autocamion MAN înmatriculat în Ilfov, care circula regulamentar dinspre Craiova spre Piteşti, şi un autoturism marca Opel în care se aflau patru persoane, ce se îndrepta spre Piteşti. La un moment dat, la nici 200 de metri de intersecţia străzii Oituz cu bulevardul Nicolae Titulescu de la Catedrala Ortodoxă, şoferul Opel-ului a efectuat greşit o depăşire şi a intrat frontal în tirul care venea dinspre Podul Olt.

Doar întâmplarea a făcut ca tirul să nu aibă viteză în momentul impactului deoarece urca strada Oituz, accidentul nefiind urmat de persoane grav rănite. 

„Daniel T., de 24 ani, din comuna Măgureni, judeţul Prahova, în timp ce-şi conducea autoturismul pe strada Oituz din municipiul Slatina, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autoturisme, a pătruns pe sens opus şi, apoi, a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar de Duţă I., de 46 ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a şoferului, dar şi a tuturor pasagerilor aflaţi în autoturism: Oana T. (27 ani), din judeţul Ilfov, Constantin P. (46 ani), şi Mariana M. (68 ani), ambii din municipiul Bucureşti. Toate victimele au fost transportate la secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

În vreme ce tirul a rămas doar "şifonat" în urma accidentului, nu acelaşi lucru se poate spune despre celălalt autovehicul.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, le-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Mai puteţi citi:

Pieton accidentat de un tânăr de 19 ani în apropiere de Caracal

FOTO VIDEO  Răsturnare cu maşina ca-n filme la intrarea în Găneasa-Olt

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite