VIDEO Limbaj de mahala al unui angajat de la Ridicări Auto Sibiu: „Tunde-te, că nu eşti fetiţă“, „Când te prind, te ridic!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatul de la Ridicari Auto - Foto captura cemerita.ro
Angajatul de la Ridicari Auto - Foto captura cemerita.ro

Un sibian a avut parte de o experienţă deloc plăcută cu un angajat de la S.C.Pieţe S.A., dar şi cu o angajată a Poliţiei Locale. Ambele servicii publice sunt în subordinea Primăriei Sibiu.

Tudor Popa şi-a povestit experienţa avută cu cei doi pe blogul personal, www.cemerită.ro.

“Am auzit multe poveşti şi plângeri la adresa celor ce ridică maşini în Sibiu. Nu mi-am dat seama până acum dacă sunt atât de ciobani pe cât se povesteşte pentru că niciodată în viaţa mea nu am parcat pe unde nu trebuia, deci nu am avut niciodată legătura cu ei. Până săptămâna trecută.

Într-o luni, la fix 11:54, stăteam lângă maşina mea parcată regulamentar şi vorbeam la telefon. Pentru că am văzut că vine o maşină ce vrea să parcheze, m-am grăbit să termin convorbirea şi să urc la volan pentru a-i lăsa locul meu. La momentul ăsta nu am băgat de seama că e vorba de angajaţi ai celor de la SC Pieţe Sibiu SA. Aşa cum ziceam, am închis telefonul, am urcat în maşină după care am dat să ies din parcare… moment în care cel din spate (al cărui loc de parcare voiam să i-l cedez) mă claxonează şi începe să gesticuleze mahalagistic. Apoi mi-a spus nişte cuvinte nu tocmai decente ca să nu spun chiar “nesimţite” :).

“Parcă eşti cu tractorul“, “Tunde-te că nu eşti fetiţă“, ”Când te prind, te ridic!” mi-a spus tipul în repetate rânduri deşi eu nu-l provocasem deloc. Simţindu-mă deja ameninţat, i-am arătat că am cameră de filmat pe bord şi că am totul înregistrat. Atunci şi-a schimbat tactica. De la ameninţări a trecut la intimidare filmându-mi maşina iar poliţista cu care era (care nici ea nu a fost tocmai o domnişoară având în vedere că m-a şi lovit – se vede pe filmare) mi-a fotografiat maşina şi a dat-o prin staţie ca să fie verificată.

Pentru că treaba se împuţise, am decis să am câteva dovezi în cazul în care îşi vor pune ameninţările în practică aşa că m-am dat jos din maşină şi am început să îi filmez şi eu cu telefonul. 

Eu l-am mai văzut pe tipul ăsta în filmări şi poze pe net din cauza comportamentului lui. Chiar a doua zi după cele întâmplate mai sus, m-a văzut în trafic şi a dat să sară în faţa maşinii mele, făcându-mi semne obscene. Vreau să ştiu dacă a făcut cineva plângere împotriva lui şi cum de, după atâta timp şi scandaluri, mai este încă angajat al unei firme ce aparţine de Primăria Sibiu”, scrie Tudor Popa pe blogul său. 

Reprezentanţii Primăriei Sibiu spun că vor analiza situaţia. “Atât conducerea Poliţiei Locale cât şi conducerea SC Pieţe SA au fost înştiinţate de această situaţie. În  cauză se vor conduce verificări în urma cărora se vor stabili şi măsurile impuse”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu. 

Vă mai recomandăm: 

Comisarul şef Viorel Caragea, controversatul şef al IPJ Gorj, numit interimar la conducerea Centrului Chinologic Sibiu

Comisarul şef Viorel Caragea va îndeplini cu caracter temporar funcţia de director al Centrului Chinologic Sibiu, unitate de elită a Poliţiei Române care pregăteşte câini de serviciu pentru structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor dar şi pentru cele din Sistemul Naţional de Apărare.

Comisar şef din cadrul Poliţiei Sibiu, condamnat la 6 luni de închisoare cu amânare după ce s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa definitivă în cazul comisarului şef Răzvan Prislopeanu, cel care în anul 2012 s-a urcat băut la volan după care a provocat un accident rutier.

Clanurile interlope ale Sibiului. Dosarul grupării Lenis, în instanţă de aproape 5 ani

Dosarul celei mai mari grupări de crimă organizată destructurată în ultimii ani la Sibiu se judecă la Tribunalul Alba de aproape 5 ani.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite