VIDEO-FOTO Accident grav la Cristian, judeţul Sibiu: o persoană şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut în localotatea Cristian, judeţul Sibiu. FOTO: Arhivă
Accidentul s-a petrecut în localotatea Cristian, judeţul Sibiu. FOTO: Arhivă

Un accident soldat cu moartea unei persoane a avut loc vineri dimineaţă pe DN1, în localitatea Cristian din judeţul Sibiu. O maşină a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure şi a fost izbită de un alt autoturism. Din primele informaţii, se pare că şoferul vinovat de producerea accidentului a murit.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar şoferul vinovat, aflat la volanul unui autoturism Logan, a murit pe loc.

"Accidentul a avut loc pe drumul naţional 1, pe fondul neacordării de prioritate de trecere la ieşirea dintr-o parcare. Conducătorul autoturismului Dacia Logan nu a acordat prioritate de trecere la intrarea pe DN 1 şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula pe DN 1dinspre Alba spre Sibiu", precizează inspector principal Bogdan Maxim, şef Birou Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Un pasager aflat în Logan a fost de asemenea rănit în urma impactului, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalulu Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

"Pacientul prezintă un traumatism toracic cu fracturi costale, primeşte tratament, merge la domiciliu şi revine pentru control", spune Constantin Roşca, medic şef al Unităţii Primiri Urgenţe. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite