UPDATE Tragic accident pe DN1, la Sibiu, în zona Fântâniţa Haiducului. Un autoturism a intrat într-un TIR

0
0
Tragic accident rutier pe DN 1 în Sibiu - o femeie şi-a pierdut viaţa - a intrat cu maşina în TIR Foto capturi video YouTube
Tragic accident rutier pe DN 1 în Sibiu - o femeie şi-a pierdut viaţa - a intrat cu maşina în TIR Foto capturi video YouTube

Accidentul rutier mortal s-a produs marţi după-amiaza, 28 iunie, la km 292 al DN 1. O femeie şi-a pierdut viaţa în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Update, ora 14:28: Persoana care a murit în urma acestul incident avea 71 de ani şi era din Avrig.

Şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 59 de ani, tot din Avrig, a suferit o fractură la mâna stângă, un traumatism cranio-cerebral şi traumatism de torace. 

În urma impactului, autotrenul condus de acesta a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în pădurea de pe marginea drumului.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Impactul care s-a soldat cu două victime şi cu trafic rutier blocat total între Braşov şi Sibiu a avut loc în zona Restaurantului Fântâniţa Haiducului. 

 

„Din primele cercetări, se pare că s-a produs o coliziune frontală între un autotren şi un autoturism, coliziune în urma căreia o persoană din autoturism şi-a pierdut viaţa”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.  

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a mobilizat la intervenţie un echipaj SMURD cu medic, un echipaj pentru descarcerare şi o autospecială de stingere incendiu cu apă şi spumă. 

La faţa locului a fost mobilizată şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Sibiu. 

„La locul accidentului s-a identificat o persoană de sex feminin, încarcerată, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Se intervine pentru descarcerarea acesteia. Ce-a de-a doua persoană implicată este conştientă (un bărbat)  şi primeşte îngriji medicale”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Alina Voina.

Traficul a fost reluat alternativ după mai bine de 20 de minute de la producerea tragediei.

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm şi:

Ţara Loviştei, ţinutul magic prin munţi ce va fi tranzitat de două loturi ale Autostrăzii Sibiu–Piteşti FOTO

Mirele căzut de pe o stâncă, pe Cozia, era în adidaşi: „S-a căţărat cu mâinile goale cinci metri” VIDEO

Imagini noi cu Autostrada Sibiu - Piteşti: „În august vom şti când vom circula pe aici” VIDEO

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite