UPDATE FOTO Trafic reluat pe Valea Oltului după 10 ore. Accident cumplit: un TIR s-a răsturnat peste o Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe Valea Oltului în Sibiu - un TIR s-a răsturnat peste o maşină între Boiţa şi Lazaret Foto turnusfatului ro
Accident mortal pe Valea Oltului în Sibiu - un TIR s-a răsturnat peste o maşină între Boiţa şi Lazaret Foto turnusfatului ro

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri după-amiaza, 29 noiembrie, pe Valea Oltului, în judeţul Sibiu, în urma căruia un om a decedat.

GALERIE FOTO

Update, ora 23.30 Traficul pe Valea Oltului a fost reluat pe ambele sensuri de mers ale DN 7 / E 81, după aproximativ 10 ore de la producerea unui teribil accident produs vineri, după orele prânzului, în judeţul Sibiu. Între localităţile Boiţa şi Lazaret, un TIR s-a prăbuşit peste o maşină, după ce într-o curbă a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu autoturismul în cauză. În urma coliziunii, şoferul din TIR şi-a pierdut viaţa.

Update, ora 21.00  Traficul pe Valea Oltului la această oră este complet blocat pentru ridicarea TIR-ului implicat în accidentul de vineri după-amiază de pe DN 7 / E 81, din afara localităţii Boiţa, în urma căruia şoferul şi-a pierdut viaţa. 

Update, ora 19.00 Şoferul care a decedat pe Valea Oltului, la km 247, în judeţul Sibiu, avea 52 de ani şi era din Giurgiu.

Pasagerii care au supravieţuit din maşina peste care s-a prăbuşit TIR-ul sunt doi tineri bucureşteni: şoferul de 27 de ani şi o tânără de 23 de ani, care nu au suferit leziuni grave, potrivit poliţiştilor.

Circulaţia se desfăşoară în continuare alternativ şi îngreunat, atât din cauza faptului că autotrenul răsturnat se află pe partea carosabilă, cât şi din cauza valorilor de trafic ridicate. La faţa locului va ajunge o autoutilitară - macara pentru a muta anasamblul”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Accidentul de pe DN 7 / E 81 a avut loc în afara localităţii Boiţa spre Lazaret - Sibiu. În urma evenimentului, traficul pe Valea Oltului a fost blocat.

La km 247, un TIR care se îndrepta spre Vâlcea, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. În urma coliziunii, TIR-ul s-a răsturnat peste maşină.

Trei persoane au fost implicate în accidentul de pe Valea Oltului. Neaşteptat, pasagerii din maşină au scăpat cu viaţă, dar au suferit răni grave. Şoferul de 27 de ani a fost transportat de un echipaj al SMURD SIbiu la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu traumatism cranio - cerebral şi traumatism cranio-facial. Femeia care se afla cu el în maşină deşi rănită, era conştientă în momentul în care a fost transportată la spital, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu. 

Şoferul TIR-ului, însă, a decedat. Pompierii militari au trimis la faţa locului un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, cât şi descarcerarea pentru una dintre victimele implicate în incident prinse între fiare. 

La această oră, traficul în zonă se desfăşoară alternativ.

Un alt accident a avut loc şi la primele ore ale dimineţii de vineri, 29 noiembrie, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Victoriei, în zona Olimpia. Un sibian de 52 de ani, a acroşat cu maşina un băcăuan de 68 de ani care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sibiu, şoferul „nu a acordat prioritate de trecere”. Victima a fost transportată la spital în stare conştientă. 

În urma unui alt eveniment rutier produs joi seara, tot în municipiul Sibiu, pe bulevardul Coposu, un pieton a murit vineri dimineaţa, după ce a fost acroşat de o maşină. Doar că în acest caz, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 70 de ani „a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure”. La volanul maşinii implicate în accident se afla un tânăr de 21 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite