Tragedie pe autostrada Salonic – Serres din Grecia. O familie de români a fost spulberată de un TIR | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc la kilometrul 18 pe autostrada Salonic – Serres din Grecia. Un autoturism cu numere de înmatriculare românești s-a ciocnit cu un camion. Doi adulți au murit, iar doi copii au fost răniți.

Foto RThess.gr
Foto RThess.gr

Informațiile vehiculate în presa greacă sunt contradictorii cu privire la vârsta celor doi copii. Potrivit Rthess, cei doi părinți, în vârstă de 48 și 45 de ani, au murit în urma coliziunii, iar copiii lor minori, de de 7 și 10 ani, au fost grav răniți și sunt spitalizați.

Foto RThess.gr
Foto RThess.gr

În schimb, Ant1news scrie că cei doi adulți, de 49 și 45 de ani, au murit în urma coliziunii violente, în timp ce fiul lor de 12 ani a fost grav rănit și este tratat la Clinica de Chirurgie Infantilă a spitalului.

De asemenea, mai scrie sursa, acesta va fi supus unei intervenții chirurgicale (și apoi va fi spitalizat în Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului de Copii Hippocrates).

Despre fratele său în vârstă de 10 ani, presa greacă scrie că a fost rănit ușor și că e în afara oricărui pericol, fiind tratat la Clinica de Chirurgie Infantilă a Spitalului Papageorgiou.

Ambii copii sunt conștienți și comunică cu cei din jur.

Șoferul camionului a fost arestat și va fi supus unor teste toxicologice, urmând a fi desemnat un expert pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite