Un autocar în care se aflau 30 de pasageri a luat foc în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul a luat foc sursa foto:sibiu100.ro
Autobuzul a luat foc sursa foto:sibiu100.ro

Incidentul s-a produs la intrare în localitatea Şura Mare, judeţul Sibiu. În autocar, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau 30 de pasageri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.40, în dimineaţa zilei de miercuri, 17 februarie. În autocar se aflau 30 de pasageri care mergeau la serviciu.

“În jurul orei 5:40, pompierii militari ai Detaşamentului Sibiu au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la întrarea în localitatea Şura Mare pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar. La faţa locului s-au mobilizat prompt trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD.

La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. Din informaţiile primite de la faţa locului, circa 30 persoane care se aflau în autocar pentru a fi transportate la serviciu s-au autoevacuat în siguranţă până la sosirea echipajelor de pompieri, acestea fiind preluate de un alt autocar. 

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari, fără probleme”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiul a fost stins de pompieri, însă autocarul a ars în proporţie de 80%. cauza probabilă a producerii acestuia ar fi un scurtcircuit electric la motor.

În zona producerii incendiului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur fir.

Citeşte şi:

Autostrada Sibiu - Piteşti: 11 constructori „se bat” pe contractul pentru realizarea a 31 km din Secţiunea 2

Crimă pasională în Sibiu. Şi-a omorât fosta iubită în ajun de Valentine's Day, apoi s-a predat la Poliţie

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite