Sibiu: CSU făcut sah-mat de Elba Timișoara chiar pe propriul teren (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Mircea Vulc a pierdut prima partidă din turul 1 al play-off-ului cu Elba. Timișorenii sunt acum favoriți la califcarea în semifinale după ce au bătut vineri cu 74-87 la Sibiu.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL 1 DINTRE CSU SIBIU ȘI ELBA TIMIȘOARA

Porniți ca favoriți prin prisma clasării superioare la finele sezonului regular, baschetbaliștii lui Mircea Vulc au înclinat steagul în fața echipei care în urmă cu o săptămână a câștigat Cupa României chiar la Sibiu.
Elba Timișoara a început tare partida și după 10 minute conducea cu 28-10, Pesic și Velickovic fiind motoarele principale ale echipei lui Petricevic. Sibiul nu și-a revenit nici în următoarele 10 minute. Smith și Brown au fost de nerecunoscut, iar Brown a ”excelat” prin aruncări ratate din spatele liniei de 3 puncte. În aceste condiții Timișoara conducea la pauză cu 34-50 pe tabela sălii Transilvania, plină aproape la refuz la partida de vineri după amiază.
Reveniți de la vestiare, jucătorii lui CSU Sibiu nu au reușit să răstoarne scorul, așa cum fanii s-ar fi așteptat. Markovic și Păltinișanu au fost la înălțime, în timp ce de la gazde doar Smith a arătat că a înțeles ce i-a cerut antrenorul Mircea Vulc să joace. CSU s-a apropiat la șase puncte în sfertul patru, dar până la urmă Petricevic și-a dirijat bine jucătorii de pe margine și Timișoara a învins cu 74-87. Meciul doi se dispută tot la Sibiu, sâmbătă după amiază.

CSU SIBIU:
Smith 20, Johnson 14, Ban 3, Brown 4, Herndon 14, Miskovic 14, Haiduc 5.

ELBA:
Dzambic 8, Tudosă 9, Velickovic 17, Pesic 20, Markovic 18, Păltinișanu 13, Grubisic 2.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite