Şapte noi concerte la ARTmania Festival Sibiu 2014, în Vampires' Den

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artmania ziua 2

Cea de-a noua ediţie a Festivalului ARTmania prezintă o suită amplă de concerte şi evenimente alternative organizate în diverse locaţii din Sibiu cu scena principală amenajată în Complexul Balanţa, transformat în Vampires' Den.

Aici vor avea loc evenimentele tradiţionale ale festivalului, în zilele de vineri şi sâmbătă, 8 şi 9 august 2014, iar noile confirmări vin din România şi ţările învecinate: Riul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Vampires’ Den ofera abonaţilor alături de concertele consacrate proiecţii video şi spaţii de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului şi tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungeşte cu un after-party. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deţine o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare. Spaţiul este situat în Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţă de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilaţie performant, zonă destinataă producţiei faimoaselor Cântare Balanţa. 

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente la preţul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Evenimentele organizate în spaţiile Muzeului Naţional Brukenthal şi Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete şi abonamente separate. În Piaţa Mare accesul va fi gratuit.

Vă mai recomandăm: 

Trei concerte de înaltă ţinută la ARTmania Festival Sibiu pe scenele Brukenthal şi Altemberger

Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator şi Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua ediţii ARTmania Festival.

FOTO Vacanţă în Muzeul Satului: tradiţie şi relaxare într-un cadru de poveste

Iubitorii tradiţiilor autentice, dar şi cei ai vacanţelor altfel pot alege să petreacă un sejur de poveste în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unde există spaţii de cazare, hanuri tradiţionale pentru gurmanzi, dar şi posibilităţi variate de petrecere a timpului liber.

Galeş, satul unde roata morii se-nvârteşte de 130 de ani

Trăsăturile satului autentic din Mărginimea Sibiului sunt conservate aproape intacte în localitatea Galeş, aflată la circa 20 de kilometri de Sibiu. O moară de apă funcţionează aici de la 1884, iar obiceiuri unice în ţară se ţin într-o biserică veche de 300 de ani.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite