Poliţist sibian acuzat de furt. Ce sumă a refuzat să achite pentru produsele pe care le-a luat dintr-un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist din Sibiu prins la furat - imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul
Poliţist din Sibiu prins la furat - imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul

Incidentul s-a petrecut marţi, 31 mai, dar a fost făcut public abia joi seara, 2 iunie. Agentul de poliţie din municipiul Sibiu care a încercat să plece dintr-o societate comercială fără să achite produsele luate, a fost prins de agentul de pază.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, incidentul s-a produs marţi, 31 mai, în jurul orei 17:30 când agentul de pază al unui supermarket din Şelimbăr a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu că a surprins un client în timp ce încercat să iasă din magazin fără să achite produse în valoare de 52 de lei.

A fost identificat de colegii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, primii care au ajuns la faţa locului. Ei au aflat că hoţul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu este altcineva decât un agent din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu aflat în timpul liber.

Presa locală bănuieşte că persoana acuzată mai are un frate cu funcţie în cadrul Poliţiei Sibiu şi că deţine două apartamente. El a fost prins având asupra lui bunuri alimentare şi cosmetice.

Pe numele agentului de poliţie s-a întocmit un dosar penal, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, pentru furt.

„Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Dat fiind prejudiciul mic şi faptul că a fost recuperat, cel mai probabil va scăpa cu o amendă sau cel mult cu o condamnare cu suspendare, dar sunt mici şanse să rămână în cadrul Poliţiei.

Vă mai recomandăm şi:

Alcoolemie record în Sibiu - peste 4,70 g/l alcool pur în sânge. Şoferul, reţinut: „Etilotestul tună şi fulgeră”

După revolta hotelierilor, drumarii dau ca sigură deschiderea Transfăgărăşanului înainte de 1 iulie VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite