Român încătuşat pe aeroport, când tocmai se întorcea în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Sibiu Foto Dorian Lutz
Terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Sibiu Foto Dorian Lutz

Captura a fost făcută pe Aeroportul Internaţional Sibiu, luni după-amiaza, 30 mai. Unui pasager care tocmai se întorsese în ţară i s-au pus cătuşele în terminalul Sosiri.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, pasagerul era dat în urmărire generală, în urma unei condamnări. 

Operaţiunea s-a derulat în jurul orei 14:30, când poliţiştii din cadrul Postului de Trecere a Frontierei Aeroport Sibiu l-au depistat în terminalul de Sosiri pe clujeanul de 58 de ani, pe numele căruia, în cursul anului 2021, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

„Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, respectiv complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai precizat că persoana în cauză a fost preluată de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu şi, ulterior, încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu.

  

Vă mai recomandăm şi:

Hăţişul de drumuri din Ţara Loviştei, care ocoleşte Valea Oltului şi scurtează distanţa între Sibiu şi Piteşti cu 50 km

Litoralul Ardealului, cu fenomenul de heliotermie şi cel mai adânc lac sărat, la preţ promoţional VIDEO

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite