Tragedie în fotbalul românesc: Fostul arbitru, Laszlo Sajtos, a murit într-un accident cumplit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lsazlo Sajtos, un om care a fost mulţi ani implicat în fotbalul românesc
Lsazlo Sajtos, un om care a fost mulţi ani implicat în fotbalul românesc

În vârstă de 60 de ani, omul care a condus 28 de partide la nivelul primului eşalon, în perioada 1996-1999, a fost victima unui accident rutier petrecut pe Valea Oltului.

Laszlos Sajtos nu doar că a arbitrat la nivelul primei ligi, dar după retragerea din activitate a rămas implicat în fotbal, fiind membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), când acest for era condus de Aron Huzu. În plus, Sajtos a fost şi observator federal.

Din păcate, potrivit informaţiilor obţinute de monitorulexpres.ro, sibianul a decedat, astăzi dimineaţă, după ce un microbuz a intrat frontal în maşina condusă de el. Din păcate, în ciuda faptului că echipajele de la ISU Vâlcea şi o ambulanţă SMURD au ajus la faţa locului, Sajtos n-a putut fi salvat.

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operaţiunilor de descarcerare specifice şi predată echipajelor medicale, în stare de inconştienţă, iar şoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD. Manevrele de resuscitare executate şoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis oficialii ISU Vâlcea, potrivit monitorulexpres.ro.

Sursa citată a precizat că Laszlo Sajtos a condus 28 de partide în prima ligă din România. Prima a fost pe 20 aprilie 1996, Poli Iaşi – Farul 1-2, ultima, pe 14 noiembrie 1999, Ceahlăul – Petrolul 2-0.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite