Motivul pentru care o fetiţă de 13 ani din Sibiu s-a aruncat în faţa trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii SMURD au găsit-o pe tânără decedată. FOTO: Unsplash.com
Medicii SMURD au găsit-o pe tânără decedată. FOTO: Unsplash.com

O fetită de 13 ani din Sibiu s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului. Adolescenta ar fi luat decizia din cauză că părinţii ei divorţează, spun surse din Poliţie.

Tragicul incudent s-a petrecut luni seara în zona Haltei Turnişor din Sibiu. Victima fost identificată ca fiind o minoră în vârstă de 13 ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu care face cercetări. Tânăra a fost lovită de trenul care circula pe ruta Teiuş – Sibiu. La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD, însă victima a fost găsită decedată, „fără semne vitale”. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cum a fost posibilă tragedia, fiind luată în calul şi varianta unei sinucideri.

Motivul potenţial al sinuciderii

Surse Antena 3 au declarat că fata ar fi lăsat un bilet, înainte de a face cumplitul gest. Se pare că părinţii fetei s-ar fi aflat în divorţ iar copila nu a ştiut cu care dintre ei să rămână. Din acest motiv ar fi decis să-şi pună capăt zilelor.

„Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis Ioan Veştemean, prim- procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite