Mesaje împotriva profesorilor de la Jurnalistică scrise pe zidurile Facultății din Sibiu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul este postat chiar lângă intrarea în clădirea de pe Brutarilor
Mesajul este postat chiar lângă intrarea în clădirea de pe Brutarilor

Un mesaj împotriva fostului decan Ion Dur a fost scris în aceste zile pe zidul de la intrarea în sediul instituției de pe strada Brutarilor din Sibiu. Profesorul Ion Dur spune că a sesizat poliția, dar autoritățile nu confirmă plângerea. Nici Poliția Locală nu a primit o sesizare oficială legat de acest incident.

CITIȚI ȘI:

Alegeri cu scandal la noua structură a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu

“Cât firi puternice scuipa-vor acid. DURa comoditate va fi pusă la zid”. Acesta este mesajul cu care sunt întâmpinați studenții de la Departamentul de Jurnalism al Facultății de Științe Socio Umane din Sibiu.

Inscripția scrisă cu litere mari pe zidul facultății a stârnit și furia fostului decan al Facultății de Jurnalistică, Ion Dur, principalul vizat de acest mesaj. “Este o operaţie de zidificare a personalităţii unui om despre care nu se mai poate scrie pe hârtie şi au început să scrie pe ziduri. A fost sesizată poliţia, dar nu fac nici un fel de plângere chiar dacă era invocat expres numele meu. Trimite clar la o persoană şi nu era un epitet. Mai inteligent era scris cu litere mici, dura, pentru că oricum trimitea la numele meu. Probabil a scris cu majuscule pentru proşti. Zidul o să se refacă” a spus Ion Dur pe ora de sibiu.

Au șters din mesaj
Interesant este faptul că ieri după amiază din mesajul afișat pe zid a dispărut fragmentul ”DURa”, restul mesajului rămânând însă postat în continuare.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a explicat faptul că cei de la Jurnalistică nu au depus nicio plângere pentru a începe oficial o anchetă ca să se determine cine a scris acel mesaj.

Nici la Poliția Locală nu a fost depusă o plângere oficială.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite