Mediaşul doar egal cu Astra. Pustai: Aşteptam mai mult de la Bratu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai
Cristi Pustai

Medieşenii au jucat slab în primul meci disputat acasă în acest an. Ploieştenii au avut marile ocazii ale partidei la care au asistat peste 3.500 de spectatori.

CITIŢI ŞI:

Eric ratează şi meciul cu Astra Ploieşti. Pustai: se anunţă un meci foarte,foarte greu!

CSU Sibiu a bătut CSU Cuadripol Braşov,iar Mediaşul a pierdut cu Clujul

Gaziştii lui Cristi Pustai au dezamăgit la meciul de duminică după amiază, de pe propriul teren. Jucătorii Gazului au jucat slab. Markovici a semnat singura ocazie mai importantă pentru medieşeni în prima parte a meciului, mijlocaşul sârb reluând pe spaţiul porţii, cu capul, în minutul 27 o centrare din corner de la Kubala. De partea cealaltă oaspeţii au semnat marile ocazii a reprizei a II-a. Morais şi Stan, dar scorul a rămas până la urmă 0-0.

"Am mizat pe acţiuni rapide de atac şi am avut chiar ocazii bune de a înscrie. Consider că am pierdut două puncte după cum a decurs jocul. Dacă eram puţin mai deştepţi puteam învinge" a spus antrenorul Tibor Selymeş.

De partea cealaltă tehnicianul Gazului, Cristi Pustai a afirmat că egalul a fost echitabil. "Din păcate nu suntem la forma dorită. A fost un meci disputat. Aveam mai multe aşteptări de la Florin Bratu, mai ales în prima repriză. Ne lipseşte clarviziunea lui Eric şi chiar şi golurile sale. Nu ştiu dacă Eric va juca în etapa viitoare cu Sportul" a declarat la final antrenorul Mediaşului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite