Gazistul Eric de Oliveira nu găseşte bilete de avion ca să se întoarcă din Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaziştii au renunţat la patru jucători, iar în locul lor au venit trei fotbalişti de la echipa a doua. Gazul a reziliat contractele cu Precup şi Galanis şi Marovic. Cigan a ales să se întoarcă la Oradea. Fertea de la Seso a venit şi el în probe la Gaz Metan.

CITIŢI ŞI:

Gaz Metan a transferat un pivot american de 2,04 metri

După Adrian Cristea, ”U” Cluj vrea să-l transfere şi pe Eric de Oliveira

La reunirea lotului grupării medieşene nu a răspuns prezent cel mai important jucător al Gazului în turul de campionat. Brazilianul Eric de Oliveira l-a sunat pe antrenorul Cristi Pustai şi i-a cerut să îl mai învoiască încă câteva zile.

„Au venit aproape toţi jucătorii. Eric deocamdată nu a găsit bilet de avion. Sper să ajungă cât mai repede pentru că ne aşteaptă o perioadă importantă pentru pregătire”, a explicat luni antrenorul Cristi Pustai.

Două stagii de pregătire
Gaz Metan se pregăteşte la stadionul propriu până joi când echipa pleacă de la Mediaş la Sovata, „Din 25 ianuarie până în 12 februarie o să mergem în Antalya.Legat de meciurile de verificare, vor mai apărea mici modificări” a mai explicat Pustai.

Caută doi atacanţi
Singurele noutăţi la reunirea echipei au fost Sergiu Muth, Alex Crişan şi Raul Gaspar, promovaţi de la echipa a II-a şi Fertea, adus de la Seso Câmpia Turzii.

„Deocamdată aşteptăm jucători noi în probe, în Turcia. La Sovata nu vom avea jocuri de verificare. Sunt tatonări, se discută... ne dorim doi jucători pe postul de atacanţi. Se pregăteşte cu noi şi Fertea, un jucător de 21 de ani” a mai declarat luni Cristi Pustai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite