GALERIE FOTO Florile au „invadat” Piaţa Mare din Sibiu, la Festivalul Grădinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertele sunt variate si pentru toate buzunarele - Fotografii Ramona Găină
Ofertele sunt variate si pentru toate buzunarele - Fotografii Ramona Găină

Centrul Sibiului găzduieşte de până duminică, 4 mai, cea de-a treia ediţie a Festivalului Grădinilor. Iubitorii de flori pot găsi aici exponate pentru toate buzunarele.

Dacă doriţi să vă reamenajaţi grădina, terasa sau să vă „însufletiţi” camerele cu flori vesele, trebuie neapărat să ajungeţi în Piaţa Mare, care s-a transformat în aceste zile într-o uriaşă grădină. Arbori decorativi, flori pentru jardiniere, curte sau apartament, seminţe de flori, ghivece sau mobilier de grădină sunt puse la vânzare în cadrul celei de-a treia ediţii a Festivalului Grădinilor. 

„Am luat floricele, pentru decor, pentru grădină, pentru terasă. Preţurile sunt acceptabile”, spune Ana Muncuş, venită tocmai din Alba Iulia pentru a-şi cumpăra flori de la Sibiu. 

Comercianţii de flori pot fi găsiţi în Piaţa Mare până duminică 4 mai inclusiv, între orele 10:00 şi 20:00. Oferta este variată, cu preţuri psunt pentru toate buzunarele. 

„Vânzarea e ok, pentru Sibiu e bine, e foarte bine. Lumea caută în special flori cu floare, muşcate, mai sunt şi oameni care cumpără o floare mai deosebită dar mai puţin, în general florile noastre autohtone se caută, şi flori pentru jardinieră, şi de grădină, de toate. Preţurile încep de la 3 lei, 7 lei, 15 lei, până la 100 de lei magnolia, 150 de lei lămîii gata altoiţi cu fructe”, spune Lidia Toader, comerciant de flori. 

Vă mai recomandăm: 

Peste 20.000 de bilete puse în vânzare pentru Festivalul Internaţional de Teatru. Andra, Viţa de Vie, Guess Who şi Grasu XXL vor concerta în Piaţa Mare

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite