Doi sibieni au fost bătuţi şi lăsaţi fără agoniseala de-o viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria şi Vasile Buha, doi soţi din localitatea Dealu Frumos, judeţul Sibiu, au ajuns la spital cu răni multiple, după ce locuinţa le-a fost prădată de hoţi.

CITIŢI ŞI

A reclamat la poliţia Tălmaciu,furtul pe care tocmai el îl comisese

Indivizii, care purtau cagule pe faţă, i-au bătut pe cei doi şi le-au furat o valiză în care se aflau 5.000 de euro, mai multe bijuterii şi actele casei. „ Au venit noaptea la 3.00 în casă, noi eram în pat, s-au pus pe noi şi ne-au bătut, ne-au luat din casă banii, am avut şi bijuterii în valiza aia, şi toate actele“, a povestit Maria Buha, în vârstă de 69 de ani.

Rămaşi fără agoniseala de-o viaţă, cei doi soţi spun că nu puteau fi atacaţi decât de cineva din localitate, dat fiind faptul că hoţii ştiau că au bani. Poliţiştii nu exlud însă nicio variantă, mai ales că soţii Buha ofereau spre vânzare şi un autoturism, astfel că la domiciliul acestora a ajuns un număr mare de persoane, în ultimele săptămâni. „ În locuinţa familiei au pătruns două persoane de sex masculin, care purtau cagule, i-au agresat pe cei doi soţi, după care au luat din locuinţă o valiză în care se găseau mai multe bijuterii din aur şi suma de 5.000 de euro. În urma verificărilor, s-a mai stabilit faptul că soţii cei doi soţi ofereau spre vânzare un autoturism, astfel că în ultimele săptămâni la domiciliul acestora a trecut un număr mare de persoane. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului“, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Internaţi la Sibiu
Cei doi soţi vor mai rămâne o perioadă în spital, sub îngrijire medicală. „Bărbatul a suferit un traumatism cranio-facial cu fracturi ale masivului facial, iar femeia prezenta tot un traumatism cranio-facial cu fracturi ale maxilarului stâng şi o fractură de oase proprii nazale, pacienţii au primit îngrijiri medicale şi se află sub supraveghre medicală în cadrul Secţiei Clinice BMF", spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite