Distracţie şi concursuri pe zăpadă, la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două carnavaluri inedite, la Păltiniş şi Bâlea Cascadă, dar şi un concurs de schi pentru cei mici vor asigura distracţia celor care ajung la munte, în acest sfârşit de săptămână

CITIŢI ŞI

Arena Platoș organizează Cupa Loteriei Române la schi

Multă zăpadă, petreceri şi concursuri cu premii. De asta vor avea parte sibienii şi turiştii care vor ajunge în zonele montane din judeţul Sibiu. La Arena Platoş, din Păltiniş, de exemplu, este seară de carnaval. Zeci de schiori și snowboarderi se vor îmbrăca în cele mai trăznite costume și vor face un adevărat spectacol pe pârtie.

„Acest eveniment vine ca un prilej pentru și mai multă distracție pe pârtiile de la Arena Platoș. Va fi, cu siguranță, amuzant, foarte interesant și distractiv să vedem cum se poate schia costumat”, spune Cristina Badiu, organizatorul evenimentului.Carnavalul începe în această seară, pe nocturnă, de la ora 18.00. Schiorii costumați vor participa la concursuri, care mai de care mai trăznite, unele mai dificile, altele mai uşoare, dar cu siguranţă amuzante. Şi de această dată, multe premii surpriză vor fi pregătite pentru câştigători.

Carnaval şi la Bâlea Cascadă

De la Păltiniş, distracţia se va muta, mâine seară, la Bâlea Cascadă. Acolo va fi organizată cea de-a XVII-a ediţie a Carnavalului Zăpezii, care vine şi anul acesta cu muzică de calitate, concursuri care mai de care mai trăznite şi mult vin fiert. Startul distracţiei se dă la ora 18.00, cu o petrecere în aer liber. După ce vor fi întâmpinaţi cu vin şi ţuică fiartă, turişii vor avea parte de un spectacol de lumini şi lasere, completat de muzică de excepţie.

Petrecerea va fi continuată însă până târziu în noapte, cu nelipsita paradă a măştilor, în care participanţii îşi pot dovedi inventivitatea în materie de costume sau măşti, concursuri de dans şi karaoke.

Concurs de schi, petru copii

Nici micuţii care iubesc zăpada şi sporturile de iarnă nu sunt uitaţi, în acest week-end. Duminică, pe pârtia „Trecătoarea Lupilor“ din Gura Râului va fi organizată o nouă etapă a concursului de schi alpin „Cupa Speranţelor“. Concrsul se adresează copiilor cu vârste de până la 12 ani şi va începe la ora 11.00.

Înscrierile se pot face în ziua concursului, până la ora 10.00, la secretariatul de pe pârtie, sau online, până sâmbătă la ora 12.00 pe adresa cupasperantelor@gmail.com. Cei mai buni mici schiori vor fi răsplătiţi cu diploma, cupe şi premii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite