Cort de 2.400 de metri pătraţi, la Cibinfest2013. Mesele pot fi rezervate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul Sibiului se transforma intr-un parc de distractii - Foto Arhiva Adevărul
Centrul Sibiului se transforma intr-un parc de distractii - Foto Arhiva Adevărul

Un cort uriaş, muzică, hectolitri de bere şi un parc de distracţii îi aşteaptă pe sibieni în Piaţa Mare în ultimul week-end din septembrie, la Cibinfest 2013.

Inspirat din Oktoberfest-ul de la Munchen şi adaptat la specificul local al Sibiului, Cibinfest 2013 va avea loc între 26 şi 29 septembrie. 

Toată distracţia va avea loc într-un cort de 2.400 de metri pătraţi, cel mai mare cort montat vreodată în Piaţa Mare din Sibiu. Datorită cererii foarte mari de anul trecut, organizatorii vor implementa anul acesta un sistem de rezervare online a meselor din interiorul cortului. Locurile pot fi reţinute în fiecare zi, de la ora 18:00. Rezervările se fac online, pe site-ul eventim.ro, pentru grupuri organizate de 8 – 10 persoane.

Parc de distracţii în Piaţa Mare 

Un montagne russe folosit în premieră în Sibiu, pe două nivele, ce va crea senzaţii tari copiilor, „Ciocanele”, „Caruselul”, o pistă de maşinuţe şi alte jocuri pentru oameni mari şi mici vor decora şi în acest an Piaţa Mare din Sibiu. În total, şase astfel de „locuri de joacă” vor rămâne în Piaţa Mare, timp de patru zile. Pentru ca Cibinfest n-ar fi posibil fără muzică bună, formaţia Die Spatzen 2000 şi Desperado vor acompania zilnic sunetele halbelor de bere. Die Spatzen sunt cunoscuţi sibienilor de anul trecut, fiind o formaţie trecută prin experienţa Oktoberfest-ului de la Munchen iar cei de la Desperado vor da „replica românească”.

Pe vizitatori îi aşteaptă în cadrul evenimentului şi un târg de toamnă, cu obiecte de artizanat, suveniruri sau jucării. 

Vă mai recomandăm:

Gigi Căciuleanu deschide stagiunea 2013 - 2014 la Teatru Naţional ”Radu Stanca”

Alexandru Tomescu deschide Festivalul Enescu la Sibiu

Toamnă bogată în evenimente culturale şi sportive, la Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite