Clientul unei terase a găsit melci în salată. Reacția restaurantului din Sibiu: „O dovadă vie a naturii noastre ecologice”

0
Publicat:

Un client al unei terase din județul Sibiu spune că a găsit melci în salata comandată la masă. Conducerea restaurantului și-a cerut scuze și a afirmat că „melcul este o dovadă vie a naturii noastre ecologice”.

Conducerea terasei și-a cerut scuze clientului FOTO: Arhivă Personală/FACEBOOK
Conducerea terasei și-a cerut scuze clientului FOTO: Arhivă Personală/FACEBOOK

Deși încântat de locația restaurantului, clientul a lăsat un review negativ online, fiind dezamăgit de melcii găsiți în salată.  Locația foarte frumoasă, păcat de melcii găsiți în salată”, a scris acesta. 

Conducerea restaurantului a postat marți, 28 mai 2024, un anunț public în care și-a prezentat scuze. Persoana responsabilă de spălarea salatei „a primit un avertisment serios”. Cât privește prezența melcilor, acest lucru este „o dovadă vie a naturii noastre ecologice”.

„Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ne-ați semnalat problema. Ne pare rău pentru experiența neplăcută cu salata noastră. Vă asigurăm că salata noastră provine din solariile proprii, unde nu folosim pesticide, ceea ce garantează că este bio. Melcul găsit în salată este o dovadă vie a naturii noastre ecologice. Pentru a controla limacșii, folosim rațe indiene, dar din păcate, unul a scăpat neobservat. Colegul responsabil de spălarea salatei a primit un avertisment serios. Vă asigurăm că am luat măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Mulțumim pentru înțelegere și sperăm că banii returnați si oferirea altei porții din partea casei (pe care ați refuzat-o) să vă facă să reveniți pentru a vă bucura de produsele noastre proaspete și naturale”, a transmis conducerea terasei, pe Facebook.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite