Cheful a 43 de petrecăreţi din Agnita, întrerupt de poliţişti. Suma amenzilor este uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere întreruptă în Agnita cu ajutorul mascaţilor - poliţiştii de la Acţiuni Speciale Foto generică dbonline ro
Petrecere întreruptă în Agnita cu ajutorul mascaţilor - poliţiştii de la Acţiuni Speciale Foto generică dbonline ro

Sâmbătă seara, 3 aprilie, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, poliţiştii sibieni au descoperit o petrecere în plină desfăşurare în Agnita - Sibiu.

În ciuda pandemiei şi a restricţiilor, oamenii continuă să ignore avertismentelor autorităţilor şi să rişte. 

La fel s-a întâmplat şi în Agnita, sâmbătă noaptea, unde în jurul orei 23:00, într-un imobil o petrecere era în toi. Când poliţiştii au descins la adresa indicată împreună cu colegii lor de la Acţiuni Speciale Sibiu - cunoscuţi drept mascaţii, datorită echipamentului pe care-l poartă în misiuni, la eveniment au fost descoperite 43 de persoane. 

Toate au fost obligate să se legitimeze, după care a primit fiecare câte o sancţiune contravenţională. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 25.500 de lei, pentru participarea la activităţi în spaţii pentru care s-au impus restricţii / interdicţii. 

„Petrecerea a fost întreruptă. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor, pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus. Mulţumim tuturor celor care au înţeles că numai împreună vom reuşi să depăşim această perioadă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Elena Werner.

Cu doar o zi înainte, un incident similar avusese loc în Cisnădie, unde rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit şase cazuri la mie, fiind impusă carantina. În zona Tocile, în jurul orei 19:00, în poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Acţiuni Speciale Sibiu, au descoperit într-o cabană 13 persoane care participau la o petrecere aniversară.

Organizatoarea evenimentului, o sibiancă în vârstă de 42 de ani, a primit o amendă de 500 de lei, dar restul petrecăreţilor a scăpat cu avertismente scrise. Şi în acest caz petrecerea a fost sistat, iar participanţilor li s-a atras atenţia asupra respectării prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

„Reamintim faptul că este interzisă desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte mască şi să nu se expună la riscuri”, au mai precizat cu acel prilej reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Vă mai recomandăm şi: 

Mocăniţa din Sibiu porneşte într-o nouă aventură pe Valea Hârtibaciului VIDEO

Patron de fermă, bătut cu lopeţi, sape şi scaune. A ajuns în spital cu capul spart şi fracturi la coloană

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite