Cele mai trăsnite reclamaţii ale sibienilor. Un bărbat a reclamat primarul şi contabilul că nu au vrut să le facă statui şefului de post şi directorului şcolii

0
0
Câinii şi pisicile fac adesea obiectul unor reclamaţii
Câinii şi pisicile fac adesea obiectul unor reclamaţii

Când vine vorba despre reclamaţii, sibienii se dovedesc cât se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a ieşit cum trebuie la geluri de potenţă care nu funcţionează, plângeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autorităţile sibiene.

Ultima reclamaţie de acest gen a fost făcută în cursul anului trecut la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Bianca Iuga, un bărbat dintr-o comună din judeţul Sibiu i-a reclamat pe primarul şi contabilul primăriei din localitate pentru că refuză să aloce bani de la bugetul local pentru a li se face statui şefului de post şi directorului şcolii, în faţa căminului cultural din localitate. Bărbatul a explicat totul în detaliu, faptul că statuile ar trebui să aibă 35 de metri înălţime şi 5 lăţime, să fie înconjurate de stâlpi de iluminat care să funcţioneze tot timpul, pe soclul de bronz să fie aşezat şeful de post iar în partea dreaptă directorul şcolii. 

Tot la OPC, în urmă cu mai mulţi ani, o sibiancă s-a plans că nu i-a plăcut cum a ieşit poza din buletin, un bărbat a reclamat faptul că şi-a cumpărat un gel pentru potenţă care nu funcţionează iar o femeie s-a plâns că vecina ei îi dă de băut soţului, după care acesta se întoarce acasă şi o bate. 

Sesizări ieşite din tipare se fac şi la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, medicul Ioan Penţea, sesizări repetate se fac pentru câini şi pisici ţinuţi în condiţii neigienice în apartamentele vecinilor sau pentru vecini care, susţin reclamanţii, “îşi maltratează câinele”. 

Alte sesizări făcute la DSVSA reclamă faptul că pe balustrada balconului sunt excremente de pasăre, că vecinul şi-a tăiat crengile copaciilor din propriul domeniu, că un vecin creşte pisici în podul casei, pisici care sunt pline de purici, că au dispărut cinci pisici prinse cu o capcană specială, că în localitate circulă pe stradă câini şi pisici care fac mizerie sau că vecinul are doi câini care se luptă zilnic până la răni grave.  

Vă mai recomandăm:

FOTO Vacanţă la Albota, oaza de linişte din inima Făgăraşilor

La aproximativ 60 de kilometri de Sibiu, în inima naturii şi în decorul de poveste al munţilor Făgăraş, un complex turistic dezvoltat de un investitor german vă aşteaptă cu cele mai bune preparate din păstrav, pâine şi deserturi de casă, lacuri de pescuit şi peisaje care îţi taie respiraţia.

Drumeţie în munţii Făgăraş. De pe Valea Moaşei la Chica Fedeleşului, Chica Pietrelor şi Turnu Roşu

Un traseu montan de poveste, parcurs pe îndelete, în două zile, vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii „Adevărul“ „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“.

Vacanţă de poveste la Răşinari, în satul copilăriei lui Goga şi Cioran

La doar 10 kilometri de Sibiu, un sat românesc autentic, pitoresc şi plin de poveşti frumoase vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Drumeţie de poveste pe vârful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunărea

Minunile ascunse ale Făgăraşilor curg de la cabana Negoiu pînă pe vârf de munte, într-un tablou de poveste care îţi umple sufletul şi îţi taie respiraţia. Haideţi cu noi într-o excursie minunată, în cadrul campaniei Adevărul „125 de locuri pentru care iubim România“.

FOTO VIDEO Cu bicicleta pe vârful Măgura. Împrejurimile de poveste ale Sibiului, descoperite pe două roţi

Bicicliştii experimentaţi spun că traseul până pe vârful Măgura nu e unul uşor, dar merită din plin tot efortul. Priveliştea de pe vârf opreşte parcă timpul şi te lasă fără cuvinte.

VIDEO FOTO Drumeţie în munţii Făgăraş. Peisaje de poveste şi casacada Şerbota, cea mai frumoasă din zona Făgăraşilor

Cu rucsacul în spate şi cu nelipsitul aparat de fotografiat Munţii Făgăraş vă aşteaptă cu peisaje de poveste, care încântă ochiul şi bucură sufletul. În campania „125 de locuri pentru care iubim România“, vă invităm la drum prin Făgăraş!

Mai multe - Sibiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite