Cel mai mare parc de distracţii din Transilvania se deschide joi, la Târgul Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
obor fest

Targul Obor se va transforma începând de joi, 3 iulie, în cel mai mare parc de distracţii din Transilvania. Şapte ringhişpieluri vor fi instalate iar seara solişti precum Maxim, Lora, Alina Eremia şi Dorian Popa vor anima zona. Evenimentul are loc între 3 şi 6 iulie.

Cel mai important eveniment al primei zilei la Obor Fest este carnavalul. Acesta va avea loc de la ora 17.00, în Târgul Obor. Sunt aşteptaţi sute de copii îmbrăcaţi în diferite costume. Pentru că şi mişcarea este importantă, de la ora 21.00 va avea loc, pe scena de la Târgul Obor, o reprezentanţie de kangoo jumps.

În fiecare seară, cea mai numeroasă gaşcă va avea petrecerea ei. Toţi cei care vin la Obor Fest pot merge la info point, unde se vor înregistra pe liste, vor primi brăţări diferit colorate, iar cel care îşi aduce cei mai mulţi prieteni  în ziua respectivă va primi o petrecere alături de gaşcă şi vedeta care va cânta în seara respectivă.

Prima ediţie a Obor Fest are ca premiu o excursie la Disneyland Paris. Peste 10.000 de bilete au fost tipărite pentru tombolă, preţul unuia fiind de un leu. Biletele pot fi cumpărate de la info point-ul din Târgul Obor sau de la punctul pe care Grădiniţa Veseliei îl va avea în cadrul Obor Fest. Banii vor merge la Grădiniţa Veseliei care îşi va construi un loc de joacă pentru 300 de copii. Extragerea câştigătorului tombolei va avea loc duminică, la ora 21.00.

Vă mai recomandăm: 

Trei concerte de înaltă ţinută la ARTmania Festival Sibiu pe scenele Brukenthal şi Altemberger

Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator şi Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua ediţii ARTmania Festival.

FOTO Vacanţă în Muzeul Satului: tradiţie şi relaxare într-un cadru de poveste

Iubitorii tradiţiilor autentice, dar şi cei ai vacanţelor altfel pot alege să petreacă un sejur de poveste în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unde există spaţii de cazare, hanuri tradiţionale pentru gurmanzi, dar şi posibilităţi variate de petrecere a timpului liber.

Galeş, satul unde roata morii se-nvârteşte de 130 de ani

Trăsăturile satului autentic din Mărginimea Sibiului sunt conservate aproape intacte în localitatea Galeş, aflată la circa 20 de kilometri de Sibiu. O moară de apă funcţionează aici de la 1884, iar obiceiuri unice în ţară se ţin într-o biserică veche de 300 de ani.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite