Bărbatul acuzat că a violat şi a ucis o bătrână din localitatea Galeş, condamnat la 25 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paraschiva Bratu a fost ucisa pe 4 aprilie
Paraschiva Bratu a fost ucisa pe 4 aprilie

Magistraţii Tribunalului Sibiu s-au pronunţat în cazul lui Alin Vasile Popa, bărbatul din judeţul Mureş acuzat că în luna aprilie a acestui an a violat şi apoi a ucis cu bestialitate o femeie de 78 de ani din localitatea sibiană Galeş.

Anchetatorii spun că în seara zilei de 4 aprilie bărbatul a intrat în locuinţa victimei sale, o femeie de 78 de ani din Galeş, sub pretextul că vrea o cană cu apă. Se cunoşteau, bărbatul lucrând ca cioban pentru nepotul femeii. 

Până să ajungă în casa femeii, acesta a consumat alcool la barul din sat. A venit apoi la ea şi a intrat în casă sub pretextul că vrea o cană cu apă, după care a bătut-o pe bătrână cu bestialitate, cu pumnii şi picioarele, apoi a violat-o. A lăsat-o în beciul casei, în stare de inconştienţă, iar în noaptea de 4 spre 5 aprilie bătrâna a murit. Cadavrul a fost descoperit de o nepoată a doua zi dimnineaţa, faţa femeii fiind mâncată de animalele din gospodărie. 

Ucigaşul a fost prins câteva zile mai târziu în extravilanul localităţii Apodu de Sus, fiind dat de gol de hainele lăsate în casa victimei dar şi de localnici care l-au văzut în barul din sat, cu urme de sânge pe mâini, după comiterea crimei. 

Cercetat în stare de arest preventiv, bărbatul a fost condamnat la 23 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor deosebit de grav şi la 4 ani de închisoare pentru infracţiunea de viol, iar ca urmare a contopirii pedepselor s-a dispus să execute 25 ani închisoare şi 5 ani pedeapsă complementară. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. 

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

GALERIE FOTO O femeie de 78 de ani din localitatea sibiană Galeş a fost violată şi ucisă cu bestialitate

Bărbatul acuzat că ar fi violat şi ar fi ucis o bătrână din Galeş a fost prins

UPDATE Suspectul în cazul bătrânei ucise la Galeş a fost arestat. Acesta şi-a violat şi omorât victima după ce i-a cerut o cană cu apă

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite