Bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiţă în Sibiu, cercetat în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 67 de ani cercetat penal pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani şi apoi a încercat să o răpească de pe stradă, este în libertate. Procurorii au decis cercetarea lui în stare de libertate. Bărbatul a fost dus, duă la sediul IPJ pentru audieri şi reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de pe lângă Judecătoria Sibiu care nu a considerat necesar să prezinte mai departe cazul judecătorilor pentru a obţine arestarea preventivă şi a hotărât că bărbatul poate fi cercetat în libertate, arată Ora de Sibiu. 

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au transmis marţi, 30 iulie, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani şi apoi a încercat să o răpească de pe stradă. 

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aştepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

Poliţiştii l-au reţinut, marţi, pe bărbat, pentru 24 de ore. 

Citeşte şi

În plin scandal Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani de pe stradă: „Conflictul a degenerat în agresiuni fizice între bărbat şi martori“

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite