În plin scandal Caracal, un bărbat din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani de pe stradă: „Conflictul a degenerat în agresiuni fizice între bărbat şi martori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin scandal privind cazul fetelor răpite la Caracal, un bărbat de 67 de ani din Sibiu a încercat să răpească o fată de 7 ani de pe o stradă din oraş. Acesta a fost oprit de oameni, care au anunţat imediat Poliţia.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au transmis marţi, 30 iulie, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani şi apoi a încercat să o răpească de pe stradă, conform Mediafax. 

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aştepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

Poliţiştii l-au reţinut, marţi, pe bărbat, pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite