Accident grav, cu patru răniţi, la Sibiu. DN1Braşov-Sibiu este momentan blocat

0
Publicat:

Mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă au fost solicitate, duminică, să intervină la un accident rutier care a avut loc în Sibiu, între localităţile Veștem și Bradu. Patru persoane au fost rănite.

accident DN 1 Sibiu, foto Facebook jpg

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz  s-a petrecut pe DN 1 din Sibiu, între localităţile Veștem și Bradu. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și trei ambulanțe SAJ.

În urma impactului au fost rănite patru persoane, care au fost mai întâi evaluate la faţa locului de personalul medical şi apoi transportate la spital.

Echipajele de ambulanță au transportat la UPU Sibiu trei victime, respectiv un bărbat de 45 de ani cu traumatism de membru inferior și superior, un bărbat de 35 de ani cu traumatism de membru inferior și traumatism de coloana lombară și un bărbat de 34 de ani cu traumatism abdominal.

A patra victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior, a fost transportată la UPU Sibiu cu echipajul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită temporar pe DN 1 Brașov-Sibiu, până la degajarea carosabilului, astfel încât şoferii sunt sfătuiţi să evite această rută.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite