Video Pericol public. Șofer turc, scos din trafic pe DN7, de Poliție. Ce a făcut și cum a fost prins

0
Publicat:

Polițiștii vâlceni au lăsat fără permis un șofer turc ce amenința siguranța altor participanți la trafic. Acesta a fost surprins, vineri dimineața, în timp ce depășea ilegal o coloană de mașini pe Dealul Negru.

O situație de risc în trafic a avut loc pe DN7 / E81, recunoscută drept cea mai periculoasă și aglomerată arteră din județul Vâlcea, precum și una dintre cele mai riscante din țară. Polițiștii l-au oprit pe șoferul iresponsabil, descoperind că acesta era un cetățean turc. Oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere și i-au aplicat o amendă contravențională.

Întrebat despre motivele care l-au determinat să pună în pericol ceilalți participanți la trafic, șoferul turc nu a reușit să ofere o explicație, menționând doar că era în întârziere.

Acest incident în trafic a fost surprins de camerele de filmat ale polițiștilor (VEZI VIDEO) care se aflau în misiune de patrulare pe Dealul Negru, ceea ce face ca orice contestație din partea șoferului prins în flagrant să aibă șanse reduse de succes.

În imaginile făcute publice, se mai poate observa și cum șoferul a început manevra de depășire neregulamentară când se afla într-una dintre curbele periculoase de pe DN7 Vâlcea.

Șofer turc rămas fără permis după o depășire pe DN7 în Vâlcea Colaj capturi video
Șofer turc rămas fără permis după o depășire pe DN7 în Vâlcea Colaj capturi video

 Fără permis de conducere și cu amendă contravențională

„În această dimineață, în jurul orei 08,00, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare pentru creșterea siguranței rutiere pe Drumul Național 7 (DN7 / E81), în localitatea Milcoiu Vâlcea, au depistat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând linia dublu continuă. La volanul vehiculului, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani de origine străină, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.320 de lei în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Eduard Văduva.

Sursa citată a mai precizat și că imprudentul șofer turc a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

Reprezentantul poliției vâlcene a mai menționat: „Prin acest exemplu atragem atenția conducătorilor auto să respecte toate normele de circulație în vigoare pentru a preveni producerea accidentelor”.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite