Un poliţist băut a provocat un accident soldat cu doi răniţi: o femeie de 21 de ani şi un copil de 2 ani

0
Publicat:

Aflat în afara serviciului un poliţist în vârstă de 21 de ani s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident în localitatea 2 Mai, în urma căruia o femeie de 21 de ani şi un copil de doi ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Poliţistul aflat la volan avea 0,89 mg/l alcool în aerul respirat. Foto arhivă
Poliţistul aflat la volan avea 0,89 mg/l alcool în aerul respirat. Foto arhivă

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 septembrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 39, în  localitatea 2 Mai.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite. O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un poliţist aflat în timpul liber, care era sub influenţa alcoolului la volan.

La testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

„Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum și un minor, de 2 ani -  pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru ingrijiri medicale.

Menționăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, polițist, care se afla în timpul liber.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ la consumul de substanțe interzise“ - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu tolerează astfel de comportamente.

Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile legale.

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului“, au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite