VIDEO Explozie puternică într-un cartier din Satu Mare. Patru victime şi zeci de persoane evacuate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie a avut loc miercuri, 27 noiembrie, în incinta unui apartament situat într-un imobil de pe bulevardul Cloşca din Satu Mare. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite şi alte 25 evacuate.

Potrivit publicaţiei Presasm.ro, deflagraţia a avut loc în jurul orei 16:00. Deflagraţia a fost atât de puternică încât a fost resimţită la câţiva metri distanţă, multe dintre locuinţele din zonă, rămânând fără geamuri. Două dintre victime, o femeie şi un bărbat, au suferit arsuri la nivelul corpului, şi alte două persoane primesc îngrijiri de la medicii veniţi la faţa locului, după ce au suferit atacuri de panică. 

Un bărbat dintre cele patru victime ale exploziei se află în stare gravă, pemtru el medicii solicitând elicopterul SMURD pentru a putea fi transferat la o clinică de arşi din ţară.

 Primele imagini de la explozie. Sursă Video: Presasm.ro

Jandarmii au izolat zona, iar o echipă de la E.ON Gaz a sistat furnizarea gazelor naturale în zonă. Potrivit martorilor, explozia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze. 

Primele imagini din interiorul imobilului unde a avut loc explozia. Sursă Video: Presasm.ro

Echipele de criminalişti, dar şi cele operative sunt la faţa locului pentru a evalua pagubele şi pentru a stabili cauzele exploziei. Cel mai probabil sătmărenii evacuaţi din bloc vor fi cazaţi la internatul Liceului Forestier din Satu Mare, după cum relatează jurnaliştii de la Presasm.ro. 

Imagine indisponibilă

Zeci de echipaje de salvare au fost direcţionate către imobilul unde a avut loc explozia. FOTO: Presasm.ro

Citeşte şi

Produs periculos folosit pentru deratizarea animalelor, confiscat de poliţişti de la o firmă din Baia Mare

A murit Ghiţă Danciu. Folkistul care a pus bazele formaţiei Orizont '77 suferea de o boală necruţătoare

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite