Vezi aici cele mai frumoase sătmărence de la "Miss Ziua Oraşului Satu Mare" (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Asztalnok Sixteen este cea mai frumoasă sătmăreancă desemnată la concursul „Miss Ziua Oraşului Satu Mare 2011”. Alături de ea se află pe podum şi Nicoleta Mariţa – locul II şi Maria Pop – locul III.

Vezi GALERIE FOTO de la concurs

Zece sătmărence frumoase s-au întrecut astăzi concursul de frumuseţe organizat cu ocazia celei de-a XV-a ediţii a Zilei Oraşului Satu Mare.

image

Fetele s-au întrecut la proba de prezentare (intro), costume de baie şi rochii de seară în faţa unui juriu format din reprezentanţii Consiliului Local şi Judeţean, respectiv din partea presei şi a sponsorilor.

image

În urma celor trei probe, juriul a deliberat, astfel încât titlul de „Miss Ziua Oraşului Satu Mare 2011” i-a revenit Andreei Asztalnok Sixteen, cea care a câştigat şi titlul de Miss Popularitate. Pe locul II s-a clasat Nicoleta Mariţa, iar locul III Mariei Pop.

image

Tot astăzi, de Ziua Oraşului, sătmărenii au avut parte de expoziţii cu vânzare a micilor meşteşugari de pretutindeni, o expoziţie de fotografii cu municipiul Satu Mare şi nelipsitele tarabe cu mici şi bere.

image

Astăzi vor mai evolua pe scena din Piaţa 25 Octombrie Voltaj, Kozmix, Anda Adam şi Celia, iar la final un show pirotehnic nemaivăzut la Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite