Un şomer sătmărean impresionează la show-ul culinar „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Tudor Gabriel crede că poate câştiga marele premiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Gabriel se declară un pasionat al artei culinare. FOTO - iadulbucatarilor.a1.ro
Tudor Gabriel se declară un pasionat al artei culinare. FOTO - iadulbucatarilor.a1.ro

Tudor Gabriel este unul dintre cei 20 de concurenţi al celui de-al doilea sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Competiţia a debutat luni, 9 martie, şi este difuzat de postul de televiziune Antena1. Sătmăreanul a impresionat încă de la prima apariţie şi este convins că poate câştiga marele premiu.

Tudor a ajuns la „Hell’s Kitchen” într-un moment critic al vieţii sale. Sătmăreanul nostru are 36 de ani şi în prezent este şomer.

A plecat din ţară la vârsta de 18 ani, iar până acum a schimbat multe joburi, a pus pe picioare mai multe afaceri, dar a pierdut foarte multe din cauza unui hobby costisitor … jocurile de noroc.

Pentru prima oară a lucrat într-o bucătărie din capitala Austriei, Viena, unde a început ca spălător de vase. Apoi, a muncit în Germania, Austria, Franţa şi Belgia.

Marea sa pasiune, jocurile de noroc, i-au adus şi două divorţuri. Sătmăreanul nostru este încrezător în şansele sale şi spune că participarea la această emisiune este o nouă şansă pentru el şi familia lui, pe care vrea să o recâştige. Tudor este tatăl unui băieţel de 3 anişori.

Tudor Gabriel se declară un pasionat al artei culinare şi spune că găteşte cu mare plăcere gulaş de cartofi unguresc, sote de ficat de porc şi supă cremă de usturoi, se arată în fişa de prezentare de la iadulbucatarilor.a1.ro.

Vă mai recomandăm

Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ revine la Antena 1 cu un nou sezon: „Emisiunea cizelează şi pregăteşte un chef pentru o nouă etapă în cariera“

INTERVIU Tavi Oprea, câştigător „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“: „Nu pot să uit niciodată prima mea mâncare“
 

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite