Un bărbat beat turtă a intrat din greşeală în casa unor vecini. O mamă s-a trezit cu el în dormitor, pe jumătate dezbrăcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea Ardud, judeţul Satu Mare, s-a trezit cu un bărbat pe jumătate dezbrăcat în dormitor. Individul, beat peste măsură, a încurcat adresele şi, speriat de ţipetele femeii, a luat-o la fugă, dar a fost identificat de poliţişti şi e judecat pentru violare de domiciliu.

Alcoolul te face neom Foto: Shutterstock
Alcoolul te face neom Foto: Shutterstock

Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, incidentul s-a produs în iunie 2022. Femeia dormea cu copilul de 1 an şi 6 luni în cameră şi a fost trezită în jurul orei 4 de faptul că micuţul plângea.

În cameră era aprinsă o veioză şi, ca atare, când a deschis ochii, sătmăreanca l-a văzut lângă pat pe un bărbat care stătea în faţa ei, nemişcat, şi se uita la ea. Individul era dezbrăcat de la brâu în sus și avea tricoul pe umăr.

Șocată, femeia a început să ţipe. În acel moment, bărbatul și-a acoperit fața cu tricoul şi a luat-o la goană. 

Bărbatul intrase în casa femeii prin forțarea sistemului de închidere (lanț) de la uşa de acces în imobil, au stabilit poliţiştii, iar când a fugit şi-a pierdut papucii în curtea casei.

După plecarea intrusului, femeia şi-a alertat socrii, care au pornit pe urmele bărbatului. L-au şi găsit. Era un vecin de-al lor, care ajunsese deja acasă, la părinţi. Asta nu l-a oprit, însă, pe socrul femeii, să-l scuture, aplicându-i o corecție fizică până l-a trezit din beţie, conform presasm.ro

Audiat de poliţişti, bărbatul a declarat că a băut peste măsură şi a vrut să meargă spre casa fostei sale soacre, dar a greşit adresa. El nu şi-a amintit nici cum a intrat în locuinţa femeii, dar nici cum a plecat, însă a ţinut minte bătaia încasată după incident.

Cert e că săptămâna trecută, sătmăreanul a fost trimis în judecată, pentru violare de domiciliu, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite