UDMR a primit postul de subprefect, la Satu Mare. Cristian Sasu ar putea fi schimbat cu fostul primar, Iuliu Ilyes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„La pachet” cu cele cinci funcţii de subprefect, Uniunea a mai căpătat şi trei posturi de prefect, la Braşov, Mureş şi Harghita   FOTO arhivă
„La pachet” cu cele cinci funcţii de subprefect, Uniunea a mai căpătat şi trei posturi de prefect, la Braşov, Mureş şi Harghita   FOTO arhivă

În urma unor runde "la sânge" dintre UDMR şi USD privitoare la posturile din eşalonul al doilea al Guvernului Ponta 3, s-a stabilit ca postul de subprefect de la Satu Mare să fie ocupat de un membru UDMR. Surse neoficiale susţin că Sasu ar putea fi schimbat cu Ilyes, fostul primar.

În urma negocierilor de la Bucureşti s-a stabilit ca PSD să păstreze postul de prefect al judeţului Satu Mare, în persoana lui Eugeniu Avram, iar postul de subprefect să revină UDMR.

Astfel, subprefectul Cristian Sasu (PNL) va fi schimbat din funcţie cu un reprezentant al UDMR. Unele surse neoficiale susţin că această persoană ar urma să fie chiar Iuliu Ilyes, fostul primar al municpiului Satu Mare.

„La pachet” cu cele cinci funcţii de subprefect, Uniunea a mai căpătat şi trei posturi de prefect, la Braşov, Mureş şi Harghita.

Pe lângă acestea, UDMR va mai avea şi 14 posturi de secretari de stat, atât în cadrul unor ministere – Transporturi, Cultură, Educaţie, Dezvoltare Regională, Economie, Finanţe şi la Minorităţi – cât şi la conducerea câtorva dintre agenţiile şi autorităţile naţionale „eliberate” de foştii şefi PNL-işti.

Urmează ca în zilele următoare să se discute concret despre persoane şi să se negocieze posturile de directori de instituţii de concentrate din Satu Mare.
 

Vă recomandăm şi

Trăim ca în Evul Mediu. 30% din străzile municipiului Satu Mare sunt de pământ

Iuliu Ilyes - cădere liberă în sondaje

Sondaj UDMR: Dorel Coica, 8% peste Iuliu Ilyes în cursa pentru Primăria Satu Mare

Lupte în UDMR pentru stabilirea candidatului la Primărie. Kelemen Hunor vine joi la Satu Mare

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite