Ucigaşul lui Vivien rămâne de sărbători după gratii. Magistaţii Tribunalului Satu Mare au prelungit perioada de arest preventiv pentru încă 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Deteşan, bărbatul care a violat şi apoi ucis cu sânge rece o copilă de doar 10 ani din Satu Mare, îşi va petrece sărbătorile după gratii. Magistraţii Tribunalului Satu Mare au prelungit perioada de arest preventiv pentru încă 30 de zile. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti în data de 11 octombrie, la câteva zile după săvârşirea crimei.

Solutia pe scurt a Tribunalului Satu Mare: Admite propunerea parchetului; Prelungeşte măsura arestului preventiv privind pe inculpatul D.O., în faza de urmărire penală cu încă 30 de zile.

Vivien Dragoş, fetiţa în vârstă de zece ani care a dispărut de acasă la începutul lunii noiembrie a fost găsită de poliţişti în zona lacului Cubic, la doar un kilometru de casă. Anchetatorii au stabilit că micuţa a fost violată şi ulterior ucisă, principalul suspect în cazul crimei fiind concubinul surorii mai mari a victimei, arestat preventiv pentru 29 de zile.

Anchetatorii bănuiesc că Deteşan a dus-o pe fetiţă la o colibă improvizată de lângă localitate, unde a agresat-o sexual şi a ucis-o prin strangulare. Corpul neînsufleţit al copilei a fost descoperit după cinci zile, în lacul Cubic, din municipiul Satu Mare.

Ovidiu Deteşan se află încă în arest preventiv. Magistraţii Tribunalului Satu Mare au admis pe 3 decembrie propunerea Parchetului de prelungire a perioadei de arest cu încă 29 de zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite