Tukacs şi Fuşle au primit prelungire la mandatele de arestare pentru 29 de zile, iar Tărţan rămâne şi el în arest. Toate recursurilor inculpaţilor au fost respinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Satu Mare a respins recursurile formulate de Doru Tukacs, Nicu Fuşle şi Bogdan Tărţan de a fi eliberaţi şi a admis cele formulate de procurori de a prelungi mandatul lui Tukacs şi Fuşle la 29 de zile.

Tribunalul Satu Mare s-a pronunţat astăzi în privinţa recursurilor formulate de cei trei inculpaţi urmăriţi penal pentru şantaj, respectiv în cazul recursului formulat de procurori pentru a prelungi mandatele a doi dintre aceştia, Tukacs şi Fuşle, pentru o perioadă de 29 de zile, dar şi asupra recursurilor formulate de cei trei inculpaţi pentru a fi puşi în libertate în timpul cercetărilor.
„Tribunalul Satu Mare a admis astăzi recursul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, respectiv acela de a prelungi mandatele de arestre preventivă pentru Dorel Tukacs şi Nicolae Fuşle de la 20 la 29 de zile. Totodată, instanţa a respis recursurile formulate de cei doi şi de Bogdan Tărţan, respectiv acela de a fi cercetaţi în libertate”, spune judecătorul Remus Nemeş, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite