TITULARIZARE 2013 Subiecte uşoare, după părerea sătmărenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 5 august se vor afişa primele rezultate ale examenului, iar în data de 8 august, vor fi rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele le veţi găsi şi pe pagina titularizare.edu.ro.

Astăzi a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2013.  La nivelul judeţului Satu Mare au susţinut proba scrisă 576 de candidaţi. Circa 50 de sătmăreni s-au răzgândit, 33 fiind absenţi, iar alţi 17 au ieşit din săli din motive personale.

Desfăşurarea probei scrise s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „ Grigore Moisil” Satu Mare, pentru specializarea educatoare, indiferent de limba de predare şi la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, pentru toate celelalte specializări. În judeţul Satu Mare, s-au înscris la proba scrisă un număr de 609 candidaţi, care în perioada 27 mai- 28 iunie au susţinut şi promovat proba practică/inspecţia specială la clasă. Din cei 609 candidaţi au susţinut şi promovat proba practică/inspecţia specială la clasă, s-au prezentat la proba scrisă un număr de 576 candidaţi, 33 candidaţi fiind absenţi. Pe parcursul probei, s-au retras din concurs, din motive personale, un număr de 17 candidaţi. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Majoritatea candidaţilor au ieşit din sălile de examen în jurul orei 13.30, fapt ce denotă că aceştia au fost familiari cu subiectele. „Subiectele au pe măsura aşteptărilor. Pot să spun că am rezolvat toate cerinţele. Acum să vedem cum vor interpeta rezultatele cei care vor corecta lucrările“, a declarat unul dintre candidaţi.

În judeţul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 131 posturi titularizabile, 323 posturi netitularizabile complete şi 322 posturi netitularizabile incomplete. Rezultatele se vor afişa luni ,5 august, la centrul de concurs, respectiv Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.



 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite