Sportivii călare la „Campionatul Naţional de Anduranţă Călare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 fani ai călăritului au participat în acest weekend la cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Anduranţă Călare, organziată al doilea an consecutiv la baza hipică din comuna Botiz.

Prima etapă a campionatului din acest an a avut loc la Câmpina, unde au participat călăreţi români din toată ţara în două categorii, începători şi avansaţi. Cea de-a doua etapă, desfăşurată în acest weekend la Satu Mare, a adunat la un loc 19 sportii, membri ai diferitelor cluburi de călărie, afiliate Federaţiei Ecvestre Române.
Competiţia de la Satu Mare a fost organziată de Clubul Sportiv Horses Sylvana, în colaborare cu Federația Ecvestră Română la baza hipică de la Botiz, în apropierea pădurii Noroieni. Competiţia dina cest an a fost planificată pentru weekendul trecut, însă din motive pur tehnice aceasta s-a amânat cu o săptămână.
Participanţii aua vut de parcurs distanţe de 30, respectiv 80 de km, iar printre cei mai buni sportivi pe distanţa de 30 km s-au dovedit a fi Oana Tomoiagă şi calul Dimitri, Mugur Pop şi calul Mira, respectiv însuşi organziatorul, Vasile Blaga şi calul Stela. Pe distanţa de 60 de km, topul arată în felul următor: Attila Heidel şi calul Robi, Vasile Chereji şi Sultan – ambii membri ai clubului Horses Sylvana, iar pe locul III Denisa Margineanu cu Gitana.
Următoarele etape vor avea loc la Radăuți, Suceava, la Cluj și la Miercurea Ciuc. Anul acesta Balcaniada se va organiza în Bulgaria, pe o distanță de 100 sau 120 km.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite