Spitalele sătmărene, evaluate de specialiştii din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de specialişti de la firma care administrează spitalele din judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg, Ungaria, au vizitat azi judeţul nostru pentru evaluarea complexă a spitalelor ce au intrat în adminsitrarea Consiliului Judeţean.

Totodată, în urma evaluărilor efectuate, specialiştii vor propune şi o reorganizarea unităţilor pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale.
Reprezentanţii firmei s-au întâlnit cu preşedintele respectiv vicepreşedinţii CJ, în urma vizitei de săptămâna trecută ale acestora la Nyiregyhaza. Următoarea întâlnire a fost cu managerul spitalului Judeţean Satu Mare, Adrian Ciobanu, respectiv cu directorul medical – Cristian Rusu, şi directorul de îngrijiri – Gabriela Opriş, prezentându-le forma de organizare a sistemului sanitar din judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg şi a măsurilor luate în timp pentru reformarea spitalelor şi creşterea calităţii serviciilor medicale.
Scopul acestui schimb de experienţă sanitară cu vecinii noştri de peste hotare este de a găsi soluţii potrivite privind îmbunătăţirea managementului spitalelor şi a serviciilor medicale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite