Și-a trimis iubita „la produs”, iar pe fiica ei de nici trei ani a ținut-o în condiții inumane

0
Publicat:

Un băimărean și-a trimis iubita să se prostitueze, iar pe fiica acesteia, de doar doi ani și 10 luni, a ținut-o în condiții inumane. În urma perchezițiilor pe care le-au efectuat, polițiștii au mai descoperit și alte activități ilegale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore   FOTO pexels.com
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO pexels.com

Băimăreanul de 46 de ani este cercetat pentru că, spun polițiștii, i-ar fi „înlesnit” practicarea prostituției, unei tinere de 27 de ani, în mai multe perioade de timp. Activitățile lor ilegale aveau loc în județul Satu Mare, unde polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au descins într-o acțiune de amploare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și rele tratamente aplicate minorului.

În fapt, în cursul anului 2022, un bărbat, din Baia Mare, în mod repetat, și în mai multe perioade de timp, ar fi înlesnit în vederea practicării prostituției pe raza municipiului Satu Mare, o tânără, de 27 de ani, din Baia Mare, obținând în acest fel foloase materiale de pe urma activității femeii”, arată oamenii legii.

Arme și dorguri, găsite la percheziții

Totodată, în aceste perioade de timp, bărbatul o ținea în condiții precare pe fiica, de doi ani și 10 luni a tinerei, afectându-i acesteia dezvoltarea fizică și intelectuală.

În cadrul activității au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Maramureș, emise de un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare”, mai arată documentul remis presei.

De asemenea, față de două persoane au fost emise mandate de aducere la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor procedurale.

Cu ocazia unor percheziții domiciliare au fost ridicate și indisponibilizate bunuri constând în: 20 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi cannabis, 1 pistol air soft, 524 bile, 2 telefoane mobile și 2 cartele telefonice.

Reținut pentru 24 de ore

Față de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Baia Mare, organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele în cauză beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute”, mai arată anchetatorii.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite