Satu Mare: Peste 270 de poliţişti de frontieră au fost avansaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

261 de poliţişti de frontieră, 32 de ofiţeri şi 229 de agenţi au fost avansaţi astăzi în grad la termen cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră Române. Patru ofiţeri şi 6 agenţi au fost avansaţi înaintea împliniri stagiului minim în grad, pentru rezultatele excepţionale obţinute în activitatea profesională. 26 de ofiţeri şi 41 de agenţi au primit recompense scrise pentru modul în care şi-au desfăşurat activitatea. 

La Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră a avut loc astăzi şedinţa festivă cu prilejul Zilei Poliţiei de Frontieră Române, eveniment la care a fost invitat, alături de cadrele unităţii, prefectul judeţului Satu Mare, Radu Giurcă.

Festivităţile dedicate evenimentului au fost modeste la Satu Mare, evenimentul fiind marcat mai mult prin competiţiile sportive organizate la care au participat reprezentanţi ai structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor. La manifestarea de astăzi au fost invitaţi poliţişti de frontieră de la toate structurile subordonate IJPF Satu Mare.
După intonarea Imnului de Stat al României, prefectul Radu Giurcă a dat citire mesajului ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, iar comisarul şef de poliţiei Vasile Maxim, a transmis lucrătorilor mesajul inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor principal de poliţie Ioan Buda după care s-a trecut la avansările în grad.

Conducerea IJPF i-a acordat prefectului Radu Giurcă o diplomă de excelenţă în semn de mulţumire la sprijinul acordat instituţiei în activităţile specifice desfăşurate

După discursul prefectului judeţului Satu Mare, festivităţile s-au încheiat cu mesajul adresat tuturor poliţiştilor de frontieră sătmăreni de către şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare .


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite