Satu Mare: Cupa se vede pe un ecran de 8 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terasele şi cluburile sătmărene pregătesc oferte speciale pentru fanii fotbalului. În clubul Insomnia, Campionatul Mondial de Fotbal, care începe astăzi, poate fi urmărit pe un ecran imens de 8 metri diametrul.

În Insomnia, meciurile pot fi urmărite zi de zi de 400 de persoane pe un ecran uriaş, cu un diametru de 8 metri. Patronii au pregătit şi oferte speciale pe perioada Campionatului. Berea la ţap costă doar 1,5 lei, cea la halba 2 lei, iar cei care beau mai mult de 8 beri primesc popcorn gratuit.
Pe terasa Dana, iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi să vizioneze Campionatului pe o plasmă. Aici, ţapul de bere costă 3 lei, iar halba 4. Terasa dispune de aproximativ 60 de locuri.
Şi la The Score Bistro au fost pregătite 4 plasme mari: una pe terasă, una pentru separeu şi două în interior.
Administratorii Backdoor Irish Pub au pregătit şi un concurs destinat suporterilor. „Spectatorii pot participa la un joc. Ei trebuie să parieze pe echipa care va câştiga în seara respectivă. Dacă nimeresc, la finalul meciului, pot câştiga o carafă de bere de 1,5 litri”, spune Gadoros Peter, administratorul clubului.
Pe terasa Daemi, care dispune de 36 de locuri, cele două plasme au fost instalate de o săptămână. Aici, berea costă 4 lei.

Nu vor scandal

Nu toate barurile din oraş vor organiza vizionări ale meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud. „Noi nu vom scoate plasme pe terasă. Preferăm să nu facem acest lucru, pentru că aşa cum sunt persoane care ies în oraş pentru meci, la fel sunt şi care nu suportă fotbalul. Pentru această categorie de persoane suntem noi pregătiţi”, spune Andra Baloş, barman la terasa Burn. Pe aceeaşi idee merg şi cei de la terasa Vila Bodi, dar şi cei de la terasa Corso.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite