Satu Mare: Caz nou de gripă porcină. Bolnavul este un bărbat de 57 de ani și este internat la Terapie Intensivă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al treilea caz de gripă porcină din acest an înregistrat la Satu Mare a fost confirmat în această dimineață. Bolnavul, un bărbat de 57 de ani din municipiu, a fost internat la Terapie Intensivă în data de 7 februarie după ora 13.00.

Rezultatele probelor biologice recoltate de la pacient și analizate la Institutul Cantacuzino au fost date publicității în cursul zilei de azi. Acestea au confirmat existența virusului AH1N1 la pacientul de 57 de ani, acesta fiind izolat. Conducerea spitalului județean a dispus toate măsurile care se impun prin protocolul de conduită specific situaţiilor cu risc epidemiologic la nivel de secţie ATI şi se vor menţine la nivelul întregii unităţi medicale măsurile de supraveghere, prevenire şi control necesare.

Acces controlat în spital

Accesul vizitatorilor în unitate  se face strict în intervalul  orar 14.00-17.00 și numai o singură persoană are acces la un bolnav.
Penntru secţiile cu risc, accesul este total restricţionat, numai şeful de secţie poate dispune excepţii în funcţie de situaţii. Accesul este restricționat pe următoarele secții:ATI, Obstetrică, Neonatologie, Pediatrie și Chirurgie  pediatrică.

Accesul în unitate se face numai cu echipamentul de protecție pus la dispoziţie de către spital.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite