Protest anunţat pentru seara zilei de vineri în municipiul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestul a fost organizat în mediul online de pagina Sătmarul Civic - foto:Facebok Sătmarul civi
Protestul a fost organizat în mediul online de pagina Sătmarul Civic - foto:Facebok Sătmarul civi

Protestul de la Satu Mare vine să încurajeze protestul celor din diaspora, care va avea loc la Bucureşti. Mai mulţi sătmăreni chiar au făcut deplasarea la Bucureşti, iar cei rămaşi acasă sunt încurajaţi să iasă în stradă în Satu Mare.

Pe pagina de Facebook a celor de la Sătmarul Civic a fost anunţat un protest în această seară începând cu ora 19, în Pasajul Corneliu Coposu. Protestul este îndreptat împotriva Guvernului PSD-ALDE şi a acţiunilor lor recente cu privire la legile justiţiei, dar şi a celorlalte legi care sunt considerate că au ca scop doar avantajarea celor două partide şi a membrilor lor şi nicidecum să fie legi făcute în interesul cetăţenilor.

Protestul raliază judeţul Satu Mare la mare protest al diasporei anunţat pentru 10 august, până în prezent sute de maşini cu români care muncesc în diaspora intrând în ţară şi îndreptându-se spre Bucureşti. La aceştia se adaugă mii de români din diferite colţuri ale ţării, implicit din Satu Mare, care fac deplasarea la Bucureşti pentru protest.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite