Primarul din Carei, bolnav de Covid-19. Mesaj pentru adversari: „Mă reîntorc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul din Carei a anunţat că starea sa de sănătate este tot mai bună. FOTO Facebook
Primarul din Carei a anunţat că starea sa de sănătate este tot mai bună. FOTO Facebook

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Edilul aflat la al cincilea mandat spune că se simte mai bine şi are şi un mesaj pentru adversari.

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. După mai multe zile de tratament acesta a anunţat că se simte mai bine, spunând despre acestă boală că nu poate fi bagatelizată. 

”Mai mult ca sigur că mulţi dintre dumneavoastră aţi aflat că m-am infectat şi eu cu coronavirus. 

Din păcate, nu este acea boală uşoară, care poate fi bagatelizată. Credeţi-mă, am constat acest lucru pe propria mea piele. 

Mulţumesc medicilor şi personalului Spitalului Municipal Carei pentru competenţa şi efortul depus în vederea tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19.

Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pozitive. Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalţi, să respectăm măsurile de protecţie, astfel încât cât mai puţini dintre noi să trebuiască să se confrunte cu această boală urâtă!”, a transmis edilul.

Eugen Kovacs se află la cel de-al cincilea său mandat ca primar al municipiului Carei, iar pe lângă mesajul care anunţa că starea sa de sănătate este mai bună, edilul a avut şi un mesaj pentru adversari. Mai exact, acesta le-a transmis că se va reîntoarce cât de curând în fruntea primăriei.

”Mă bucur foarte tare pentru că pot spune că sunt mai bine şi simt că am trecut peste ceea ce a fost mai greu! Ca să fiu mai bine înţeles: le transmit prietenilor că sunt bine! Iar adversarilor mei le transmit să nu se pregătească pentru alegeri pentru că nu are rost, întrucât mă reîntorc!”, a spus acesta. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum se poate muri la 37 de ani de COVID-19, fără nicio boală asociată. Destinul tragic al unui tânăr primar

Al doilea primar mort după ce s-a infectat cu COVID 19, în judeţul Hunedoara. Gabriel Bartha avea 54 de ani

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite