Premiera spectacolului “Inimă de Câine”, duminică, la Teatrul de Nord Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia română a Teatrului de Nord prezintă duminică, 9 noiembrie, de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, premiera spectacolului ”Inimă de câine” după Mihail Bulgakov, în regia lui Cristian Ioan. Spectacolul se mai joacă în 10 şi 30 noiembrie.

Spectacolul secţiei române a Teatrului de Nord a fost făcut după o dramatizare a romanului fantastic ”Inimă de câine” şi descrie avatarul, metamorfoza chinuitoare care intervine în evoluţia unui blând căţeluş maidanez din Moscova după ce a fost supus unui transplant de hipofiză de la o fiinţă umană – numai că această experienţă de translaţie spre umanizare se dovedeşte a fi un eşec, personajul devenind un individ violent şi imprevizibil de cea mai joasă speţă.

În duelul dintre omenia câinelui şi ferocitatea omului învinge cea din urmă iar cel care a experimentat schimbarea, profesorul Preobrajenski (adică Schimbătorul la Faţă) nu reuşeşte decât să transfere animalului, odată cu inima unui om şi tot ceea ce are specia noastră mai abject şi mai scârbavnic.

Spectacolul se va mai juca în 10 dar şi 30 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul biletelor este de 30 de lei. Se poate intra şi pe bază de abonament.

Vă recomandăm şi

"Războiul bucatelor", cea mai frumoasă piesă de teatru pentru copii, se joacă şi la Călăraşi

"Gala Învăţământului Băcăuan" 2014. 500 de elevi, studenţi şi profesori vor fi premiaţi pentru performanţele şcolare

Tudor Chirilă este marele impostor la Teatrul de Comedie

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite