Poliţia Capitalei a făcut public portretul bărbatului care a înjunghiat un poliţist sătmărean de mai multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Iacos, poliţistul înjunghiat sâmbătă dimineaţa, este din Satu Mare
Sergiu Iacos, poliţistul înjunghiat sâmbătă dimineaţa, este din Satu Mare

Poliţia capitalei a făcut public portretul robot al bărbatului care a înjunghiat sâmbătă dimineaţa un poliţist, de origine din Satu Mare,într-o staţie de tramvai din Bucureşti. Atacatorul ar avea vârsta de 25- 28 de ani, părul blond şi înălţimea de 1,75- 1,80.

“Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie a.c. în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri”. La data comiterii faptei, mai arată sursa citată, cel căutat purta geacă/hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis şi pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să alerteze Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Sergiu Iacoş este din Satu Mare, a absolvit Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, după care a urmat Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Cluj. După finalizarea studiilor acesta a fost repartizat la Bucureşti şi este angajat la Secţia de poliţie nr. 20 din capitală.

Citeşte şi

Un tânăr poliţist a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, în staţia de tramvai Crângaşi din Bucureşti

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite